خواص درماني انار؛ اين ميوه بهشتي
انار يكي از ميوههاي خوش آب و رنگ فصل پاييز و زمستان است كه در مقايسه با ساير ميوههاي اين فصل، آنتياكسيدان بيشتري براي افزايش ايمني، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بيماريها، ميكروبها و ويروسها دارد.درمانگر طب سنتي چين درباره خواص درماني انار از ديدگاه طب سنتي چين مطالبي را با ما درميان ميگذارد.
انار يكي از ميوههاي خوش آب و رنگ فصل پاييز و زمستان است كه در مقايسه با ساير ميوههاي اين فصل، آنتياكسيدان بيشتري براي افزايش ايمني، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بيماريها، ميكروبها و ويروسها دارد. درمانگران مكاتب طب سنتي در جهان از خواص دارويي اين ميوه و دانههاي آن براي درمان بيماريهاي مختلفي از قبيل بيماريهاي قلبي، عفوني، دندان درد و گوش درد استفاده ميكنند. دكتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتي چين درباره خواص درماني انار از ديدگاه طب سنتي چين مطالبي را با ما درميان ميگذارد.
درمان اسهال با انار
درمانگران چيني براي درمان اسهال از ميوه خشك شده يا پودر انار استفاده ميكنند. آنها معتقدند، مصرف ميوه خشك شده انار با پوست براي درمان اسهال در بيماران بسيار مفيد است. اين درمانگران براي سادهتر شدن مصرف ميوه خشك شده انار، پودر اين ميوه را تهيه كرده و آن را به بيمارانشان تجويز ميكنند. بيماران ميتوانند اين پودر را بهصورت تنها يا در كنار وعده غذايي خود ميل كنند.
افزايش اشتها با پودر انار
دانههاي تازه و خشك شده ميوه انار در ميان درمانگران طب سنتي چين به دانههاي اشتهاآور معروف است. اين درمانگران درصورتي كه بخواهند ميزان اشتهاي بيمار خود را افزايش داده و به اين ترتيب موجب تقويت نيروي دفاعي او شوند، به او توصيه ميكنند پودر دانههاي خشك شده انار را روي غذاي خود بپاشد. استفاده از اين پودر در وعدههاي غذايي علاوهبر آنكه موجب افزايش اشتها و متعاقب آن افزايش وزن در بيماران ميشود به كنترل غرغرهاي شكم كه يكي از علائم نفخ شكم است نيز ميپردازد و از بروز نفخ شكم پيشگيري ميكند.
چرا نبايد در خوردن انار زيادهروي كرد
از ديدگاه درمانگران چيني، انار يكي از ميوههاي اسيدي با طبيعت رو به گرمي است كه زياده روي در مصرف آن عوارض جانبي متنوعي را به همراه دارد. بنابراين اين ميوه اگر چه خواص درماني بسيار مفيدي دارد اما بايد به اندازه و به موقع مصرف شود.
- خوردن بيش از حد انار يا آب آن بهدليل خاصيت اسيدي اين ميوه موجب از بين رفتن ميناي دندان و در نهايت موجب پوسيدگي دندان ميشود.
- به توصيه درمانگران طب سنتي بهتر است از ميوه انار در دوراني كه به سرماخوردگي يا عفونتهاي ادراري مبتلا هستيد مصرف نكنيد.
- افرادي كه به آسم، برونشيت و سل و بيماريهايي از اين دست كه دستگاه تنفس را مورد حمله قرار ميدهند، مبتلا هستند نبايد از انار استفاده كنند. انار تازه، خشك شده يا پودر اين ميوه براي اين گروه نامناسب است و موجب تشديد حملات تنفسي آنها ميشود.
چگونه خشكي دهان را برطرف كنيد
نوشيدن آب انار تازه يكي از بهترين درمانها براي افرادي است كه مبتلا به خشكي دهان، زبان و گلو هستند. برخي از مردم پس از آنكه مدت كوتاهي صحبت يا پياده روي ميكنند با مشكل خشكي دهان و زبان روبهرو ميشوند و اين مسئله موجب نگراني آنها ميشود. نوشيدن آب انار به اين افراد كمك ميكند تا بر اين مشكل غلبه كرده و با خشكي دهان و گلو خداحافظي كنند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
خارق العاده و "وسوسه انگیز"بازی اینترنتی TRAVIAN |
نظرات شما عزیزان:
|